maanantai 18. marraskuuta 2013

Kokousasiakirjat syyskokoukseen

Kirjoita Iisalmen Humppaveikot ry:n sääntömääräiselle syyskokoukselle kokousasiakirjat:

  1. Kokouskutsu, malli
  2. Esityslista, malli
  3. Pöytäkirja, malli
  4. Osallistujaluettelo, malli


Kokous on neljäs tällä kaudella. Se pidetään yhdistyksen tiloissa kuten aiemminkin. Kutsu lähetetään 1.12.20xx. Kokouksen ajankohta on 15.12.20xx klo 18.00

Kokouksessa käsitellään avauksen, laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteamisen ja järjestäytymisen lisäksi seuraavat asiat: esityslistan hyväksyminen työjärjestykseksi, vuoden 20xx toimintasuunnitelma ja talousarvio, puheenjohtajan valinta vuodelle 20 xx. hallituksen jäsenten valinnat, kaksi varsinaista jäsentä ja kaksi varajäsentä. tilintarkastajien valinta kaudelle 20xx - 20xy, Iisalmen Humppaveikkojen edustuspari vuoden 20xx SM humppakisoihin, muut asiat ja kokouksen päättäminen

Kokouksen kutsuu koolle hallitus, ja sinne on ilmoittauduttava viimeistään kaksi päivää ennen kokousta.

Pöytäkirjaan kirjataan, että Taina Tavallinen on puheenjohtajana ja sihteerinä on Taisto Tunnollinen. Läsnä oli. Osallistujia oli läsnä tällä kertaa 32 jäsentä, heidän nimensä on kirjattu liitteeseen 1. Kokoon pano oli suunnilleen sama kuin kevätkokouksessakin, mutta  Mummu Kouvalainen oli leikkauksessa eikä päässyt, eikä Kataisen Jari oli Ranskassa, mutta sen sijaan paikalla olivat Piippolan Vaari, Tannisen Tuomo ja Tuula Tuuliviiri. Saarnion Niko tuli myöhässä. Hän oli paikalla vasta klo 19.25 ja Moilasen Sanna joutui lähtemään jo 19.33.

Kokouksen avasi yhdistyksen puheenjohtaja Veijo Vaativa. Kokous todettiin sääntöjen mukaan koolle kutsutuksi. Kutsu (liite 2) lähetettiin henkilökohtaisella kirjeellä x.x.20xx. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Taina Tavallinen ja sihteeriksi Taisto Tunnollinen. Pöytäkirjantarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi valittiin Marko Hynynen-Kalli ja Viertolan Sanna. Esityslista (liite 3) hyväksyttiin työjärjestykseksi muutoksitta.

Vuoden 20xx toimintasuunnitelmasta keskusteltiin ja siihen lisättiin Viroon tehtävä polkkakilpailureissu elokuussa. Talousarvion lisättiin 2 830 e polkkareissun kustannusarvioksi. Jäsen maksu päätettiin korottaa 80 euroon. (liitteet 4 ja 5).

Puheenjohtajaksi vuodelle 20xx valittiin Taina Tavallinen. Valinta oli yksimielinen. Hallituksen erovuorossa olivat varsinainen jäsen Vaativan Veijo ja hänen varajäsenensä Moilanen Sanna sekä Yli-Rönkkö Pentti ja hänen varajäsenensä Saarnion Nikon tilalle valittiin varsinaiseksi jäseneksi Moilanen Sanna ja hänen varajäsenekseen Tuulispää Tuuli sekä Saarnio Niko ja hänen varajäsenekseen Röntysen Rauli. Tilintarkastajiksi valittiin vuodeksi 20xx Eero Erikoinen ja Eerika Ennakkoperintä.
Yhdistyksen edustajapariksi vuoden 20xx SM-kisohin valittiin Moilasen Jussi ja Sanna. Päätettiin, että yhdistys maksaa heidän osallistumismaksunsa sekä matka ja yöpymiskulunsa.

Muissa asioissa päätettiin hankkia Lahja ja lakana oy:ltä yhdistyksen logolla varustettu lakana, jonka koko on 5 m x 1,5 m. Lakanaa voidaan käyttää mainosmateriaalina tanssikisoissa yms. tilaisuuksissa. Kokous päätettiin klo 21.05.

Varaa allekirjoituksille paikat oikeisiin kohtiin ja kirjoita nimenselvennykset. Muista mainita myös liitteet pöytäkirjassa. Mallien mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti